Palvelut

Kasvivärjäys ja savivaalennus
Kasvivärjäys ja savivaalennus

Kasvivärjäysten pääraaka-aineina toimivat henna, indigo, amla ja cassia, joiden joukkoon sekoitellaan erilaisia sävyttäviä sekä hoitavia yrttejä. Käytän myös Ekopharman valmiita kasvivärisekoituksia. Täysin luonnollisista kasviväreistä pystytään sekoittamaan monipuolisia ja upean hohtavia sävyjä hiuksillesi - täysin ilman kemikaaleja. Kasviväreillä pystytään peittämään harmaitakin hiuksia, mutta värjäystulos on hieman läpikuultavampi ja luonnolllisempi kuin synteettisillä väreillä. Kasvivärit ovat useimmiten hyvin kestäviä pigmentiltään ja niiden värjäystulos on kauniin vivahteikas. Lisäksi kasvivärit sopivat lähes kaikille ja erityisesti silloin, jos ns. synteettinen väri aiheuttaa yliherkkyysoireita.  Kasvivärjäykseen voi tulla myös silloin, kun hiuksissa on ennestään synteettistä väriä - jokainen kasvivärjäys alkaa alkukonsultaatiolla. 

Savivaalennus koostuu kolmesta eri elementistä eli savesta, soodasta ja synteettisestä hapetteesta. Savivaalennus onkin näin ollen hiuksillesi hellävaraisempi vaalennusmuoto, jolla saadaan pehmeä lopputulos. Vaaleita sävyjä voidaan lisäksi myös sävytellä upeilla yrttisävyillä, jolloin myös viileämmät vaalean sävyt ovat mahdollisia hellävaraisemmin keinoin. Perinteistä kemiallista vaalennusta hienovaraisempi ja ekologisempi savivaalennus sopii parhaiten vaaleanruskeaan tai valmiiksi vaaleahkoon pohjaan, sillä sen vaalennusteho on noin 1-3 astetta. Savivaalennus on käytännössä tuoksuton ja sopii myös hajusteherkille sekä monille herkkäihoisille.

Luonnolliset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä intialainen päähieronta
Luonnolliset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä intialainen päähieronta

Luonnolliset hiusten ja hiuspohjan hoidot toteutan savilla, turpeella, merilevällä sekä erilaisilla yrteillä. Luonnonmukaisilla hoidoilla on pitkä historia ja ne ovat tunnettuja siitä, että ne ovat erittäin hoitavia, kosteuttavia ja ravitsevia. Räätälöin hoidon aina yksilöllisesti juuri sinun hiuksesi ja hiuspohjasi huomioiden.

Intialainen päähieronta puolestaan on rauhoittava ja rentouttava käsittely koko keholle ja mielelle. Hieronta on erityisen sopiva sinulle, joka haluat vähentää stressiä ja jännitystiloja pään sekä niskan alueella mutta ihana myös silloin, kun haluat vain hemmotella itseäsi ja rentoutua. Intialaisen päähieronnan voi myös yhdistää luonnonmukaiseen hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyyn.  Muistathan, että hieronnan jälkeen on tärkeää levätä sekä juoda runsaasti vettä. Hieronta tehdään aina istuma-asennossa ja hieronnassa käytetään hiuksia ja hiuspohjaa hoitavaa kasviöljyä sekä halutessasi myös eteerisiä öljyjä. Aikaa kannattaa varata noin tunti, sillä hiukset pestään ja kuivataan hoidon jälkeen. Mikäli olet juuri nyt hieman kiireisempi, voit valita ajanvarauksesta myös pelkän 30 minuutin intialaisen päähieronnan ilman hiusöljyä ja hiustenpesua. 

Luonnolliset hiushoidot ja intialainen päähieronta ovat myös varattavissa lisäpalveluina tiettyjen muiden palveluiden yhteydessä.

Annathan siis itsellesi silloin tällöin aikaa hieman kokonaisvaltaisempaan kaunistautumiseen.

Hiustenleikkaukset, värjäykset ja muut palvelut
Hiustenleikkaukset, värjäykset ja muut palvelut

Hiustenleikkausten yhteydessä, yli 5cm pitkät hiuspätkät keräilen kippoon loistavalle Hiukka Hyvä-projektille, joka valmistaa hiuskuiduista luonnonkuitumattoja, jotka toimivat öljyn imeytykseen ympäristöstä sekä kasvualustoille maanparannukseen. Toki autan sinua myös silloin, jos toivot voivasi lahjoittaa ylimääräiset pituudet johonkin muuhun hyväntekeväisyyteen. Hiushuone Nuppu on tottakai koko perheen kampaamo ja tervetullut on jokainen ihan juuri sellaisena kuin on - omana ihanana itsenään.

Niin kutsutuissa synteettisissä värjäyksissä ja vaalennuksissa käytän kotimaisia, luontaisesti tuoksuttomia Sim Finlandin tuotteita. Näin ollen voit luottaa siihen, että kampaamossa ei tuoksu muulle kuin raaka-aineille sekä luonnonkosmetiikassa käytettäville luonnonmukaisille tuoksuille.

Kaikissa palveluissani käytän pesu-, hoito- ja muotoilutuotteina kotimaista Ekopharman luonnonkosmetiikkaa, joka on sopiva tuotesarja toki myös sinulle, joka haluat värjätä hiuksesi systeettisillä väreillä. Mikäli olet yliherkkä myös luonnollisille tuoksuille, löytyy valikoimistani hajusteettomat ja erittäin laadukkaat, luomulaatuiset Less is More PURE-luonnonkosmetiikkasarjan pesu- ja muotoilutuotteet. Kotihoitotuotteille saat aina asiantuntevan suosituksen juuri sinulle valikoiduilla tuotteilla joko Ekopharman tai Less is Moren laajasta tuotevalikoimasta. Voit myös ilahduttaa itseäsi Cattecon hoitavilla palashampoilla tai suolasaippuoilla, jotka ovat oivallisia niin meikinpuhdistukseen kuin koko kehosi hellävaraiseen puhdistukseen.

Luo kotisivut ilmaiseksi!