Hinnasto

Hiustenleikkaukset

Kampaamoleikkaus

Samaan malliin leikkaus tai hiusten siistiminen. Sisältää pesun ja föönauksen. 

50€

Parturileikkaus

Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun. 

30€

Latvojen tasoitusleikkaus

Latvojen tasoitus keskipitkille tai pitkille hiuksille. Ei sisällä pesua.

30€

Lasten hiustenleikkaus (alle 12v.)

Lasten hiustenleikkaus (alle 12-vuotiaille). Ei sisällä pesua.

25€

Otsatukan leikkaus

Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen (15min).

15€

Koneajo

Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella (15min).

15€

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokemus sinulle, joka kaipaat hiuksiisi voimaa ja pehmeyttä sekä erityisen kokonaisvaltaisesti hoitavan leikkauskäsittelyn. Leikkauksen aikana hiusta kammataan runsaasti useaan eri suuntaan ja leikkaus toteutetaan kokonaan ilman muotoilusaksia, hiuksen omia kasvusuuntia ja pyörteitä kunnioittaen. Palveluun kuuluu ennen hiusten leikkausta hiusöljyillä toteutettava intialainen päähieronta (noin 30min) sekä hiusten pesu. 

alk. 90€

Kasvivärjäykset & savivaalennus

Tyviväri kasvivärillä

Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

85€

Tyviväri kasvivärillä & leikkaus

Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä sekä hiusten leikkaus. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

100€

Kasviväri 

Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

alk. 105€

Kasviväri & leikkaus

Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä. 

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

alk. 120€

Savivaalennus

Savivaalennus raidoittamalla / tyvivaalennuksena. Sävytys tarvittaessa yrteillä/kasvivärillä. Sisältää pesun ja föönauksen. Savivaalennuksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

HUOM! Saviaalennuksen lopputulos on pehmeä ja synteettistä vaalennusta hienovaraisempi eli 1-3 astetta (lopullinen vaalennus määräytyy aina hiuksen laadun ja kunnon mukaan). Savivaalennusta ei suositella permanentatuille tai voimakkaasti käsitellyille hiuksille.

alk. 119€

Savivaalennus & leikkaus

Savivaalennus raidoittamalla / tyvivaalennuksena ja leikkaus. Sävytys tarvittaessa yrteillä/kasvivärillä. Sisältää pesun ja leikkauksen.

HUOM! Savivaalennuksen lopputulos on pehmeä ja synteettistä vaalennusta hienovaraisempi eli 1-3 astetta (lopullinen vaalennus määräytyy aina hiuksen laadun ja kunnon mukaan). Savivaalennusta ei suositella permanentatuille tai voimakkaasti käsitelyille hiuksille. 

alk. 134€

Värjäykset ja raidoitukset

Tyviväri

Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun ja föönauksen. 

85€

Tyviväri & leikkaus

Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun ja föönauksen. 

100€

Väri

Hiusten värjäys. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.  

alk. 99€

Väri & leikkaus

Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.   

alk. 114€

Raidoitus tai monivärjäys

Raidoitus sävytyksellä tai monivärivärjäys. Sisältää pesun ja föönauksen. Raidoituksen tai monivärivärjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

alk. 109€

Raidoitus tai monivärjäys & leikkaus

Raidoitus sävytyksellä tai monivärivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Raidoituksen tai monivärivärjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

alk. 124€

Hiushoidot & hieronta

Luonnonmukainen hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittely

Hemmotteleva , ravitseva, kosteuttava ja hoitava luonnonmukainen hiusten hoitokäsittely savella, merilevällä, yrteillä ja/tai turpeella. Hoito sopii erityisesti erilaisiin hiuspohjan haasteisiin, hiusten elinvoidaisuuden parantamiseen sekä tehokkampaan syväpuhdistukseen. Hoitokäsittely räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan hiusten ja hiuspohjan hoitotarpeiden perusteella. Sisältää pesun ja föönauksen. 

53€

Hiuspohjan kuoriva ja kosteuttava Karpalo-hoito

Hellivä hiuspohjan hoito päähieronnalla, Ekopharman Karpalo-savinaamiolla toteutettuna. Hoito sopii erityisesti kutisevalle, kuivan hilseilevälle tai nopeasti rasvoittuvalle hiuspohjalle. Hiusten ja hiuspohjan pesun ja hoidon lisäksi palveluun kuuluu rentouttava 10min päähieronta.

43€

Hiusten Tyrni-tehohoito

Hiuksiasi hellivä hoito päähieronnalla, Ekopharman Tyrni-tehohoidolla toteutettuna. Hoito sopii erityisesti kuiville, käsitellyille, rasittuneille ja tehokasta hoitoa vaativille hiuksille. Hiustenpesun ja hoidon lisäksi palveluun kuuluu rentouttava 10min päähieronta.

43€

Intialainen päähieronta hiusöljyllä (sisältää pesun)

Juuri sinun hiuksiesi tarpeisiin valitulla hiusöljyllä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta (hieronnan kesto noin 30min). Halutessasi hiusöljyyn voidaan lisätä eteerisiä tuoksuöljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. Intialainen päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mutta myös virkistää kehoa ja mieltä!

Öljyillä toteutettava hieronta sisältää lisäksi hiusten pesun ja föönauksen.

53€

Intialainen päähieronta ilman hiusöljyä

Ilman hiusöljyjä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta (hieronnan kesto 30min). Ei sisällä hiustenpesua. 

38€

Ripset & kulmat

Ripsien kestovärjäys

16€

Kulmien muotoilu & kestovärjäys

16€

Ripsien & kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu

29€

Erityishemmottelupaketit

IHANA MINÄ -erityishemmottelupaketti

IHANA MINÄ -erityishemmottelupaketti on räätälöity hoitokokonaisuus sinulle, joka haluat varata itsellesi extrapitkän, kokonaisvaltaisesti hemmottelevan ja kaunistavan hoitokokonaisuuden. Hemmottelupakettiin kuuluu intialainen päähieronta hiusöljyllä (30min), hiusten ja hiuspohjan luonnollinen hoitokäsittely (savella, turpeella, merilevällä, yrteillä tai Tyrni-/Karpalo-tehohoito), hiusten kasvivärjäys ja joko energialeikkaus tai normaali hiustenleikkaus. 

Paketin kokonaishinta määräytyy valittujen palveluiden ja hiusten pituuden mukaan (palvelun kesto alkaen 3,5h). Kampaamo on suljettuna muilta asiakkailta sinun erityispitkän hemmotteluhetkesi ajan. Palvelu varattavissa ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla.

alk. 190€

AVOINNA  JOUSTAVASTI AJANVARAUKSELLA

Helsingintie 17, 24100 Salo

(22.4.2024 alkaen Turuntie 8, 4 krs)

040 1303917

hiushuonenuppu@gmail.com

Löydät Nupun Instagramista ja Facebookista @hiushuonenuppu

Luo kotisivut ilmaiseksi!