Hinnasto

Hiustenleikkaukset

Hiustenleikkaus 60min

Samaan malliin leikkaus tai hiusten siistiminen. Sisältää pesun ja föönauksen. 

55€

Hiustenleikkaus 30min

Lyhyiden hiusten siistiminen, koneajelu, lasten hiusten leikkaus tai latvojen tasoitus. Ei sisällä hiusten pesua (saavuthan kampaamoon puhtailla hiuksilla)

30€

Hiustenleikkaus 75min

Nykyisen mallin muutos. Sisältää pesun ja föönauksen.

70€

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokemus sinulle, joka kaipaat hiuksiisi voimaa ja pehmeyttä sekä erityisen kokonaisvaltaisesti hoitavan leikkauskäsittelyn. Leikkauksen aikana hiusta kammataan runsaasti useaan eri suuntaan ja leikkaus toteutetaan kokonaan ilman muotoilusaksia, hiuksen omia kasvusuuntia ja pyörteitä kunnioittaen. Palveluun kuuluu ennen hiusten leikkausta hiusöljyillä toteutettava intialainen päähieronta (noin 30min) sekä hiusten syväpuhdistava pesu. 

110€

Kasvivärjäykset & savivaalennus

Tyviväri kasvivärillä

Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

89€

Tyviväri kasvivärillä & leikkaus

Tyvivärjäys (max 3cm) turvallisella 100% kasvivärillä sekä hiusten leikkaus. HUOM! Vain aiemmin kasvivärjätyille hiuksille. Sisältää pesun ja föönauksen.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

104€

Kasviväri 

Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

alk. 114€

Kasviväri & leikkaus

Hiusten värjäys turvallisella 100% kasvivärillä ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä. 

Kaksoisvärjäyksen lisämaksu +15€ (harmaille ja latvaa huomattavasti vaaleammalle tyvelle).

alk. 129€

Savivaalennus

Savivaalennus raidoittamalla / tyvivaalennuksena. Sävytys tarvittaessa yrteillä/kasvivärillä. Sisältää pesun ja föönauksen. Savivaalennuksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

HUOM! Saviaalennuksen lopputulos on pehmeä ja synteettistä vaalennusta hienovaraisempi eli 1-3 astetta (lopullinen vaalennus määräytyy aina hiuksen laadun ja kunnon mukaan). Savivaalennusta ei suositella permanentatuille tai voimakkaasti käsitellyille hiuksille.

alk. 119€

Savivaalennus & leikkaus

Savivaalennus raidoittamalla / tyvivaalennuksena ja leikkaus. Sävytys tarvittaessa yrteillä/kasvivärillä. Sisältää pesun ja leikkauksen.

HUOM! Savivaalennuksen lopputulos on pehmeä ja synteettistä vaalennusta hienovaraisempi eli 1-3 astetta (lopullinen vaalennus määräytyy aina hiuksen laadun ja kunnon mukaan). Savivaalennusta ei suositella permanentatuille tai voimakkaasti käsitelyille hiuksille. 

alk. 134€

Värjäykset ja raidoitukset

Tyviväri

Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun ja föönauksen. 

89€

Tyviväri & leikkaus

Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun ja föönauksen. 

104€

Väri

Hiusten värjäys. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.  

alk. 104€

Väri & leikkaus

Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Värjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.   

alk. 119€

Raidoitus tai monivärjäys

Raidoitus sävytyksellä tai monivärivärjäys. Sisältää pesun ja föönauksen. Raidoituksen tai monivärivärjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

alk. 114€

Raidoitus tai monivärjäys & leikkaus

Raidoitus sävytyksellä tai monivärivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun ja föönauksen. Raidoituksen tai monivärivärjäyksen hinta määräytyy hiusten pituuden mukaan ajanvarauksen yhteydessä.

alk. 129€

Hiushoidot & hieronta

Luonnonmukainen hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittely

Hemmotteleva , ravitseva, kosteuttava ja hoitava luonnonmukainen hiusten hoitokäsittely savella, merilevällä, yrteillä ja/tai turpeella. Hoito sopii erityisesti erilaisiin hiuspohjan haasteisiin, hiusten elinvoidaisuuden parantamiseen sekä tehokkampaan syväpuhdistukseen. Hoitokäsittely räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan hiusten ja hiuspohjan hoitotarpeiden perusteella. Sisältää pesun ja föönauksen. 

55€

Intialainen päähieronta hiusöljyllä (sisältää pesun)

Juuri sinun hiuksiesi tarpeisiin valitulla hiusöljyllä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta (hieronnan kesto noin 30min). Halutessasi hiusöljyyn voidaan lisätä eteerisiä tuoksuöljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta. Intialainen päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mutta myös virkistää kehoa ja mieltä!

Öljyillä toteutettava hieronta sisältää lisäksi hiusten pesun ja föönauksen.

55€

Intialainen päähieronta ilman hiusöljyä

Ilman hiusöljyjä toteutettava hartia-, niska-, pään ja kasvojen alueen hieronta (hieronnan kesto 30min). Ei sisällä hiustenpesua. 

40€

Ripset & kulmat

Ripsien kestovärjäys (huom. synteettisellä värillä)

16€

Kulmien muotoilu & kestovärjäys (huom. synteettisellä värillä)

16€

Ripsien & kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu (huom. synteettisellä värillä)

30€

Luo kotisivut ilmaiseksi!