Kesän 2024 lomien ajankohdat

31.05.2024

Ekokampaajanne kesälomailee kolmessa pätkässä kesän aikana:

🍀 1.6. - 4.6.2024
🍀 15.6. - 25.6.2024
🍀 18.7. - 21.7.2024
🍀 31.7. - 7.8.2024

Lisäksi kesä-heinäkuussa ainoat lauantaiaukioloajat ovat la 8.6. ja la 29.6. Myös osa maanantaipäivistä kalenteri on suljettuna. Kaikki vapaat ajat ovat tällä hetkellä näkyvillä nettiajanvarauksessa ja kesän aikana kalenterini ei jousta ihan samalla tavalla kuin alkuvuodesta. 

Kevät on ollut itselleni poikkeuksellisen vauhdikas yhdistelmä remonttia, muuttoa, uuteen liiketilaan kotiutumista sekä jotakuinkin täpötäyttä kalenteria ja välillä vähän turhankin venytettyä työpäivää. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että olette pitäneet mut kiireisenä ja pysyneet perässä muuttohulinoissakin. Olette todellisia kultakimpaleita - kiitos! 

Kesällä haluan kuitenkin ottaa aikaa myös itselleni, omalle hyvinvoinnilleni ja ennen kaikkea sille, että ehdin myös viettää kauniita kesäpäivä omien läheisten ihmisten kanssa.

Otathan siis kesälomani ja ajanvarauskalenterin kesäiset rajoitukset huomioon omaa kampaamoaikaa suunnitellessasi. Kalenteri on tällä hetkellä availtu elokuun loppuun asti ja se täyttyy nyt jo kovaa vauhtia. Oma aika kannattaa siis varata hyvissä ajoin ja ennakoiden, sillä varsinkin vapaat väriajat menevät noin 2-3 viikon päähän. 

Ihanaa kesää kaikille! Nähdään Nupussa!

Luo kotisivut ilmaiseksi!